Varemerker

Gratis frakt over kr 1000

Forlaget Press

Turboka

Lagerstatus: Varen er på lager

Kun 1 igjen

kr 199
Turboka til Anders Baumberger i pocket er en guide til opplevelser mellom dørstokken og Galdhøpiggen. Spennende turmål er nærmere enn du tror, og store opplevelser krever lite utstyr. Det handler om å se de mange mulighetene som venter der ute.

Kun 1 igjen

Leveringstid 1–3 dager

ID: 4050
ELLER
• Forfatter: Anders Baumberger
• ISBN: 9788232801107
• Utgivelsesår: 2016
• Innbinding: Pocket

Gjennom kapitlene «Kveldsturer», «Sykkelturer», «Skogsturer», «Ro- og padleturer», «Sanke- og fisketurer», «Skiturer», «Fjellturer» og «Overnattingsturer» presenteres til sammen 39 turoppskrifter med konkrete tips og inspirasjon. Når? Hvor? Hvordan? Hva må du ha med deg? Og hvordan får du med barna? Oppskriftene er skrevet slik at de kan gjennomføres av de fleste, uavhengig av alder, dialekt og turerfaring. På egne temasider gir boka praktiske råd om blant annet klær og utstyr, turmat, bål, spor og sportegn, kart og kompass. Opplevelsene venter der ute! Slå opp og bli inspirert til å skape nye minner mellom trærne, på vannet, i fjellet, under stjernehimmelen.

Anders Baumberger (f.1979) er utdannet glasiolog fra Universitetet i Oslo og universitetsstudiene på Svalbard. Han er lektor og foredragsholder og jobber som redaktør i matematikkforlaget Kikora og driver hjemgården Lillebru på Siggerud utenfor Oslo på si. Hver dag må han ha en dose friluft for å holde hodet over vannet – helst sammen med familien. Kveldsturer, padleturer og toppturer er favoritturene hans. Turboka er hans første bok.