Gratis frakt over kr 1000

Om oss

Adresse

Speider-Sport AS
Roald Amundsensvei 199B
1658 Torp

Organisasjonsnummer: 998 530 962 MVA

Ring oss gjerne på: +47 404 48 490. Vårt kundesenter har åpent mandag til fredag klokken 09-15.00. Vårt lager har åpent etter avtale. E-post: info@speider-sport.no. Vi behandler mottatte henvendelser fortløpende innenfor normal arbeidstid (hverdager kl. 09–1500), og henvendelser besvares vanligvis samme dag.

Ta gjerne kontakt på vår Facebook-side: facebook.com/speidersport

Ansatte

Svein Otto Aure
daglig leder
909 89 102
soa@speider-sport.no

Iver Gjendem
markedssjef
476 57 101
iver@speider-sport.no

Styret

Speider-sport er et aksjeselskap og ledes av et styre utpekt av Speiderstyret i Norges speiderforbund. Styret i Speider-sport består av Karen Johanne Strømstad (styreleder), Ragnar Pettersen, Evy Blom Kalstø og Karl Erik Onstad.

Designpatruljen

Speider-sport har en egen patrulje med speidere/rovere som jobber med design på nye kolleksjoner. Designpatruljen ledes av mentorene Iver Gjendem og Birgitte Heneide.

Fra venstre: Stian Sørslett (17), Mia Skogheim Hansen (16), Hedda Ringstad (12), June Kimiko Ludvigsen (18). (Foto: Birgitte Heneide)

Fra venstre: Stian Sørslett (17), Mia Skogheim Hansen (16), Hedda Ringstad (12), June Kimiko Ludvigsen (18). (Foto: Birgitte Heneide)

I tillegg til produsentenes egne bilder er bildene i butikken hovedsakelig tatt av Iver Gjendem i tillegg til Markus Jønnvoll Eriksen, Patrick S. Johannessen og Birgitte Heneide.

Historien

Det har skjedd en del siden Norsk Speidergutt-Forbunds Depot i 1914 åpnet salg av speidereffekter fra et vareskap hver onsdag aften i Munkedamsveien. Vareskapet ble omdannet til aksjeselskapet Speiderdepotet A/S, med én mann på lønningslisten. Etter krigen ble aktiviteten gjenopptatt og andelslaget Speider Sport A/L ble stiftet i 1945. Fra år 2000 har en ekstern aktør drevet butikken på vegne av Speider-Sport. Våren 2012 ble det bestemt at Speider-sport selv overtar driften og den eksterne aktøren fases ut. Høsten 2012 har vi gått fra å være andelslag, til å bli aksjeselskap heleid av Norges speiderforbund. Det betyr at du som speider eier litt av oss. Nye Speider-sport er Norges beste speiderbutikk med et stort og bredt vareutvalg for speidere, av speidere!

I jubileumsåret 2014 ga Speidermuseet ut et hefte med historien til Speider-sport fra 1914 og frem til i dag. Heftet kan kjøpes her.

Strategi

Våre verdier:
• Synlighet – speidermerkede produkter som syns.
• Tilgjengelighet – enkel handel for medlemmer og andre.
• Ansvarlighet – miljøperspektiv i produksjon og utvikling.
• Lønnsomhet – riktig pris til medlemmer og langsiktig avkastning til speiderarbeidet i Norge.

Vårt formål:
• Speider-Sport AS er Norges speiderforbunds autoriserte forhandler av speiderartikler.
• Vi har som ambisjon å gjøre speiding mer synlig, mer tilgjengelig og mer lønnsom. Vi formidler produkter testet og anerkjent av erfarne speidere – og er opptatt av å være på lag med naturen.

Våre satsningsområder:
• Speiderens offisielle drakt, merker og bøker.
• Profilprodukter som skaper synlighet.
• Produkter til krets/korps og landsleir.
• Speiding kler meg-kolleksjonen.

I tillegg kommer mange flotte og unike produkter som speidere og grupper trenger.