Gratis frakt over kr 1000

Speiding kler meg

Speiding kler meg-kolleksjonen er turklær som er nøye utvalgt og testet av speidere. Plaggene skal være godt egnet på tur, ved bæring av sekk, sitting rundt leirbål, til alle sesonger og temperaturer.

Gå til kategori

Blå

Plaggene er speidermerket med stort trykk på mage i tillegg til flotte detaljer som speiderlilje-tagger og navneetikett i nakken. Kolleksjonen BLÅ er Norges speiderforbunds offisielle profilplagg. Produsert i økologisk og Fairtrade-merket bomull eller av resirkulerte tomflasker. Transporten fra fabrikken i India er klimakompensert.

Gå til kategori

Aftertur

Aftertur er en kolleksjon til bruk etter speidertur. Et sett med plagg som passer på stranda, i byen, på bussen og på vei til trening. Og på leir, selvfølgelig. Alt er produsert så etisk og miljøvennelig som mulig, og er designet i sin helhet av speidere i alderen 13–18 år i Designpatruljen vår.

Gå til kategori

Landsleir Stavanger 2013

Landsleir Stavanger 2013 var en ganske imponerende leir med en ganske imponerende kolleksjon av landsleirmerkede klær og ting.

Gå til kategori

WOSM

Forkortelsen WOSM står for World Organization of the Scout Movement, og dette er verdensorganisasjonen til speidere over hele verden. Vi har et lite utvalg av deres profilprodukter tilgjengelig. Ta kontakt om det ønskes andre produkter.

Gå til kategori